Den enda sanna glädjen…

Jag läser att Lindabs f.d. ordförande och mångmiljonären Kjell Nilsson nu blivit upptaxerad med 38 miljoner kronor i förmögenheten. Kjell tyckte det var ett smart drag att via brevlådeföretag i Panama smussla undan lite slantar så att den svenska Skattemyndigheten inte skulle kunna hitta dom. Nu avslöjades han av den s.k. Panamaläckan och det smarta fifflet var inte så smart längre. Kjell förlorade dels jobbet och nu har alltså även Skattemyndigheten synpunkter. Ju mer slantar desto mindre moral skulle man kunna säga. Jag ser att Kjell Nilsson inte vill kommentera Skatteverkets beslut. Jag förstår honom fullständigt. Göm dig och håll dig till dina likar, där är du nog fortfarande en hjälte som dom tycker synd om eftersom du åkte fast.

2 kommentarer

Under Skattefusk

2 svar till “Den enda sanna glädjen…

  1. Patrik Karlsson

    Du har ingen aning om vad du talar om ! Sjalv sjalvrattade jag, som utlandssvensk 2014 och har ej annu erhallit ett slutligt beslut. Skatten blir da tjanstebeskattad istallet for kapitalskattad – I mitt fall visa ar bade och + skattetilagg da de vagrat godkanna att den insats jag gjorde till bolaget I form av capital I form av lan inte godkants. Mao, Pomeripossa plus ! Notera aven att Svedala aldrig tagit hand om mig eller mina barn som ar fodda, uppvuxna, utbildade (bara college gick loss pa 4 mn SEK). Min synd var att jag hade haft en bostad I SE – vilket sannerligen jag aven hade utomlands dar jag hade min hemvist. Och slantarna kom fran tjanstebeskattade inkomster I USA – som utlandsboende. Det ar snarare SKVs Cheka terror som kan ifragasattas. Aven I SE boende parasite ! Get a better understanding of life ! Good luck Cheka moron!

    • Jag vill inte påstå att jag begriper allt du skriver, men språkförbistring kan vara ett problem när man skriver på svengelska. Men ”moron” kan du vara själv. Och parasit är jag nog eftersom jag lever på pensioner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s