Lite Donald Trump måste vi ha

Donald TrumpDonald the Trump är egentligen inte alls komiskt. Det är tragiskt att ”världens ledande demokrati” styrs av en dåre. Senaste jag läser är att en av Donalds främsta rådgivare Kellyanne Conway, hon med ”alternativa fakta” ni vet, nu slagit till igen. I ett försök att försvara Donald Trumps stopp för flyktingar berättade hon att även Barack Obama hade stoppat flyktingar från Irak. Detta som ett svar på vad hon kallade Bowling Green massakern. Hon verkar dock vara den enda som känner till Bowling Green massakern. Den har helt enkelt inte inträffat. Vad Barack Obama gjorde var att skärpa reglerna för flyktingar från Irak. Att ovan nämnda Kellyanne Conway tidigare jobbade för den amerikanska vapenlobbyn i National Rifle Association, NRA, förklarar mycket. Det är dom som tycker att det vore bra för säkerheten om alla gick omkring med en pickadolla i fickan.

För övrigt vill jag ge en stor eloge till Sveriges Minister för internationellt utvecklingssamarbete och klimat, Isabella Lövin, som ”beskylls” för att göra en parodi på Donald Trump när hon på en bild på Facebook undertecknar ett dokument. Bra gjort Isabella!

”För att få stopp på vansinnet i Sverige skulle vi behöva en egen Donald Trump – om det så bara vore en torktumlad variant av honom.” Detta är SD-svansen inom Avpixlats syn på vårt samhälle.

Lämna en kommentar

Under Donald Trump

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s