Det riktiga terroristhotet

Här i Sverige har polisen avslöjat hur tre nazister gjort tre olika bombattentat kring Göteborg. I Tyskland har nu en tysk högerextrem politiker dömts till 8 års fängelse för att ha bränt ner en sporthall som användes som tillfälligt boende för flyktingar.

I love you

Medan nazister och andra högerextremister runt om i Europa – och i Sverige – gör den ena terrorattacken efter den andra så hävdar SÄPO att det stora hotet kommer från islamistiska terrorister och Donald Twitter i USA hävdar att media håller tyst om islamistisk terror.

I den rasistiska propagandan framställs det som om nästan all brottslighet begås av just nya flyktingar och asylsökande. Men, att media håller tyst om detta genom att undanhålla den informationen. En granskning som gjorts visar att ungefär 1% av anmälda brott har flyktingar och asylsökande som inblandade. Det ingår alltså då även när asylsökande blir utsatta för brott. Kanske är det vi infödda svenskar som är det stora problemet? Eller är det helt enkelt så att vi är alla människor. Bra människor, dåliga människor, människor som mår dåligt, människor som hamnat fel. Människor är helt enkelt olika. Inte beroende på hudfärg, religion eller kultur utan helt enkelt för att människor är olika.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Terrorism

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s