Djupa tankar en helt vanlig dag

» Rasistisk superidiot.

Jag har under några dagar läst ett par uttalanden och debattartiklar från Sverigedemokraternas EU-kandidat Charlie Weimers. Gissa vad det handlar om? Miljöpolitik? Nä! Socialpolitik? Nä! Transportpolitik? Nä! Demokratifrågor? Nä! Internationella fredsfrågor? Nä! IT-säkerhet? Nä!

Jag gissar att allt han yttrar sig om handlar om hat mot invandrare.

Slutsats: Charlie Weimers är en patetisk och rasistisk superidiot! (OBS, detta är bara skämt och satir…)

Debatten om de falska sverigedemokratiska trollkonton som skapats för att sprida hat, lögner och förtal av politiska motståndare och människor som inte passar in i den sverigedemokratiska mallen (som invandrare) fortsätter. Det finns stora grupper som är ytterst upprörda. Men rädslan för att reta upp Sverigedemokraterna för mycket väger i många fall högre inom stora delar av partierna inom den Brunblå sörja som styr vårt land. Dom är helt beroende av stöd från Sverigedemokraterna. Ett stöd som SD naturligtvis hotar med att dra tillbaka om kritiken från M + L + KD blir för hård. Och det är väl egentligen bara Liberalerna som vågar framföra äkta kritik.

Jimmie Åkesson drömmer om sin idol, krigarkungen Karl XII. En mardröm för det svenska folket!

PS: Bildkollaget är inte skapat av mig utan av SD:s egen pestspridare Riks. Antagligen som någon form av idolporträtt. Jag har lagt till texten!

Läs:
Charlie Weimers (SD): «Vi kommer behöva massutvisa illegala migranter». – Epoch Times
S lurar väljarna om migrationen. – Aftonbladet debatt
SD-toppens känga mot L: «Vad var vitsen?» – Dagens Nyheter
Jo, Kristersson, alla minns en fegis. – Helsingborgs Dagblad
Sågar SD:s agerande: «Oerhört arrogant». – Helsingborgs Dagblad
SD:s kommunikation leder till en mörk plats. – Aftonbladet Debatt
♥ ♥ ♥ ♥ ♥


» En samling pajasar.

Det blir allt mer uppenbart att den s.k. Folklistan till EU-valet är en uppsamling av kandidater som blivit över hos andra partier och diverse pajasar med lite olika åsikter. Senaste budet är att Alexander Bard tydligen anslutit sig.

Jag vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta?

Läs:
Alexander Bard ansluter sig till Folklistan. – Sveriges Radio
♥ ♥ ♥ ♥ ♥


» Vem är antisemit?

ICC:s chefsåklagare Karim Khan vill utfärda en arresteringsorder mot Israels premiärminister Benjamin Netanyahu, Israels försvarsminister Yoav Gallant och Hamastopparna Mohammed Deif, Yahya Sinwar och Ismail Haniya. En ganska lämplig och väl avvägd åtgärd eftersom båda sidor helt klart gjort sig skyldiga till krigsbrott. Hamas terrorattack mot Israel var ett uppenbart krigsbrott och den israeliska hämnden med totalt omdömeslös terrorbombning och en medvetet införd hungerkatastrof är också klara krigsbrott.

ICC är den Internationella Brottsmålsdomstolen eller Krigsförbrytartribunalen. International Criminal Court har sedan tidigare utfärdat en arresteringsorder mot Vladimir Putin för ryska krigsbrott i Ukraina.

Vi kan notera att Benjamin Netanyahu inte delar ICC:s åsikt. Benjamin Netanyahu har bland annat kallat ICC:s chefsåklagare Karim Khan för ”den största antisemiten i vår tid”. – ”Som Israels premiärminister fördömer jag med avsky åklagarens jämförelse mellan det demokratiska Israel och massmördarna i Hamas.”

Men, det är ju just det som Israel sysslar med idag i Gaza – massmord! Apropå ”demokratin Israel” så ser jag att israeliska myndigheter stängt den stora nyhetsbyrån AP:s kontor och beslagtagit utrustning där. AP har tydligen använt material från den arabiska nyhetskanalen Al Jazeera som sedan tidigare är förbjuden i ”demokratin Israel”. Gissningsvis har AP rapporterat om israeliska övergrepp i Gaza på ett sätt som inte passat myndigheterna i det ”demokratiska Israel”.

För övrigt ser jag att Tobias Billström besökt Israel och det som ska vara den palestinska staten. Jag hoppas att du ställer krav på både palestinier och israeler att acceptera den andra parten. Att Israel accepterar att det skapas en palestinsk stat som omfattar Västbanken, Östra Jerusalem och Gaza som får existera utan att Israel lägger sig i dess styre.

Läs:
Biden fördömer arresteringsorder mot Netanyahu. – Dagens Nyheter
Begäran om arresteringsorder mot Netanyahu splittrar EU. – Sveriges Radio
Netanyahu till motattack mot ICC: «Största antisemiten i vår tid». – Sveriges Radio
Israelisk räd mot nyhetsbyrå – kamera i beslag. – Dagens Nyheter
Israelisk räd mot nyhetsbyrå – kamera i beslag. – Aftonbladet
Inga förhandlingar förrän eldupphör. – Svenska Dagbladet
Bekräftat: Tobias Billström reser till Palestina. – Altinget
Tre medskick inför din resa, Billström. – Altinget
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
SD = Svensk Desinformation
♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1 kommentar

Under Sverigedemokraterna

Ett svar till “Djupa tankar en helt vanlig dag

  1. Ping: Djupa tankar en helt vanlig dag - Bloggfeed

Lämna en kommentar